Csendesrét lakókert

Üdvözöljük Vác születőben lévő új családbarát negyedében, a Csendesréti Lakókertben!
A zöldmezős beruházás keretében kialakításra kerülő 6 ha-os területen 80 telken, 200 lakás épül folyamatos átadással. Válasszon az inspiráló környezet 3-4 lakásos sorházai közül igénye és ízlése szerint!

Nyugalom

minden lakáshoz saját kert rész és kocsi beálló tartozik, a lakások egyéni mérővel vannak felszerelve, nincs közös költség.

Zöld Otthonok

Környezettudatos energia takarékos házak, amelyekre a Zöld Hitel felvehető.

Kiváló minőség

a legfontosabb szempont a kiváló minőség, ezért használunk Silka hangátló falakat, minőségi burkolatokat, Velux tetőablakokat

Lakáskínálatunk

Ikerház – februári átadással

Kerti party, kutyus, csúszda, hinta, medence ez mind elfér a kertben. Már most fogalja le a 2023. áprilisi átadású nagy kertes nettó 118 m2-es ikerházunkat. Az ikerháza lakásainkhoz 120m2-es sajáthasználatú kert rész és kocsibeálló tartozik. A lakás tágas amerikai konyhás nappaliból, négy hálószobából, két fürdőszobából, és tárolóból áll.  Gyerekek, barátok, kutya itt mindenki elfér.

A lakás ára: Értékesítve

A helyszínen több mint 130 eladott lakás megtekinthető referenciaként.

Legjobb ár–minőség arány

Csendesréti lakópark középső sorházi lakását azoknak terveztük, akiknek fontos a jó minőség mellett az alacsony rezsi. A lakás garantáltan energiatakarékos. A tél folyamán fűtés nélkül a hőmérséklet nem csökkent 17 fok alá.  Ehhez a társasházi lakáshoz egy déli fekvésű nagy terasz, és 60m2-es kizárólagos használatú kertrész tartozik és kocsibeálló. A kertkapcsolatos lakás földszintjén előszoba, konyha és egy tágas világos nappali található, az emeleten két panorámás hálószobát és napos fürdőszobát terveztünk.

A középső lakás ára: Értékesítve.

A szélső lakás ára: Értékesítve.

Amerikai konyhás nappali három hálószobával, szuper nagy kerttel

A négy szobás lakásunk nettó 90m2 alapterületű. 5m2-es déli fekvésű terasz és 130-150 m2-es kertrész tartozik a lakáshoz. A földszinten tágas nappali, amerikai konyha, WC, előszoba és 2 tároló található, az emeleten napos fürdőszoba és három panorámás hálószoba van. Ennek a lakásnak a rezsije különlegesen alacsony mivel 12 cm szigeteléssel és kondenzációs kazánnal van felszerelve.

Az utcafronti lakás ára: Értékesítve.

A középső lakás ára: 72,9 millió Ft

A hátsó lakás ára: 77,9 millió Ft

Műszaki tartalom

Az épület szerkezete

Az épület hagyományos 30-as kerámia tégla főfalakkal, előregyártott födém szerkezetekkel, fa szerkezetű tetővel, hagyományos fedélszékkel, betoncserép héjalással készül. A lakások között a hangszigetelési előírásoknak megfelelő 30-as Silka típusú hanggátló falazat épül.

Hőszigetelés

A fölszinti padlórétegben a aljzatbeton alá 10 cm, az épület külső homlokzatára 12 cm-es EPS polisztirol hőszigetelő rendszert színes műgyantás vakolattal, a tetőszerkezetbe a szarufák közé 20 cm vastag üveg-, vagy ásványgyapot hőszigetelés kerül beépítésre.

Hangszigetelés

lakásokat elválasztó falak 30 cm vastag Silka hanggátló mészhomok téglából kerülnek megépítésre. A magas lakókomfort egyik meghatározó szempontja a csend és nyugalom. A falazott szerkezetek közül a Silka falazóelemmel készült fal a legjobb hanggátló. A legszigorúbb előírásokat is teljesítik, számított, lakásokban mért eredményekkel bizonyítható, hogy nagy tömegéből adódóan kiválóan hangszigetel.

Nyílászárók

Belső nyílászárók: dekorfóliás fa ajtók. Műanyag erkélyajtók és ablakok (3 rétegű üvegezéssel), nyíló, illetve bukó-nyíló vasalattal, fehér színben. Tető ablakok: Alsó kilincses Velux GZL típúsú fa ablak. Optimalizált 2-rétegű üvegezéssel U=1,3 hőtényezővel.

Konyha

Elektromos berendezések (főzőlap, sütő, egyéb) beszerelési lehetőségéhez a bekötési és csatlakozási pontokat biztosítjuk. Konyhabútor, előszobabútor és az elektromos berendezések a lakás vételárába nem tartoznak bele.

Fürdőszoba és WC felszerelés

Fehér színű Alföldi márkájú fajansz, lemez fürdőkád, Mofém (vagy egyenértékű) csaptelepekkel. A lakások konzolos, hátsókiömlésű, rejtett GEBERIT típusú öblítőtartállyal működő WC-kel vannak felszerelve.

Elektromos berendezések

Lakásonként 1×32 Ampert biztosítunk. Minden lakás külön mérőórával rendelkezik. A lakások villamos felszereltsége megfelel a szabványban előírt igényszintnek. A szobákban dugaszolóaljzat van, fürdőszobában borotva, hajszárító, mosógép csatlakozó, konyhában villanytűzhely fix bekötéssel, konyhai gépeknek dugalj van kiépítve. Minden helységben középlámpa csatlakozást biztosítunk a mennyezeten. Lámpatestek nem kerülnek kiépítésre. Az épületben egy egységes és korszerű gyengeáramú hálózat kerül kiépítésre, amely magában foglalja a kaputelefon, kábel TV, internet hálózatot, valamint a riasztó rendszer kábelezését.

Az épület fűtése

Az egyik leginkább környezetbarát, biztonságos és energiahatékony fűtési megoldás a hőszivattyú.

Alacsony fenntartási költség jellemzi, azaz a hagyományos technológiákhoz képest olcsón működtethető. A felhasznált energia átlagosan 75%-át megújuló energiából nyeri ki. Ez a fűtési mód kimondottan környezetbarát, mivel a környezet folyamatosan újratermelődő energiáját nyeri ki és hasznosítja melegítésre.

Minden lakás egyéni Sinclair 6kW levegő-víz hőszivattyúval, 100l-es fűtési puffer tározóval és 200l-es HMV tárolóval van ellátva.

Felületképzések

Festett fal és födém műanyagbázisú diszperzit fehér festékkel készülnek. Padlóburkolatok: vizes helyiségekben greslap burkolat, lakóterekben laminált parketta, választható bruttó 4500 Ft/m2 erejéig, azon felül a költségek a vevőt terhelik. A vizes helyiségekben a falburkolatok 1,60m magasságig csempeburkolat készül, választható bruttó 4500 Ft/m2 erejéig, azon felül a költségek a vevőt terhelik.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Lépjen kapcsolatba velünk az alábbi elérhetőségeinken, vagy a kapcsolati űrlap kitöltésével. Kollégáink segítenek megtalálni az önnek legmegfelelőbb megoldást elképzeléseinek megvalósítására.

Csendesrét Kft.

Telefon: +36 (20) 286 89 87
E-mail: ertekesites@csendesret.hu

Pacsay Miklós

Értékesítési Vezető