Költözz Vácra!

Eljött az idő, hogy ne kelljen többet a kipufogó füstöt szívni és a dugóban várakozni. Most már kiengedheti a gyerekeit is nyugodtan az utcára bicajozni.

Ha ez nem elég, további 10 érv miért érdemes Vácra költözni:

  Tudja-e, hogy Vácon 17 óvoda, 10 általános iskola, 9 középiskola és 3 főiskola működik, köztük sok egyházi és készség fejlesztő Waldorf iskola és óvoda is van.

  A váci Boronkay Gimnázium és Szakközépiskola az országos kompetencia mérés alapján a 10 legjobb középiskola közé tartozik, a végzős diákok 74,16%-át felvették főiskolára vagy egyetemre

  Tudja-e, hogy a váci Jávorszki Ödön kórház Pest megye legjobban felszerelt egészségügyi intézménye.

  Tudja-e, hogy Vácon nagyon alacsony a munkanélküliség, mert a környéken telepedtek le olyan neves cégek, mint a Samsung, Zollner, IBM és a Continental.

  A bevásárlás sem gond, mert a váci Tesco éjjel-nappal nyitva van.

   Vác-Alsóvárosból Budapestre még vonattal is 31 perc alatt felérsz, reggel 7 és 9 óra között 12 járat van a Nyugatiba, azaz átlagosan 10 percenként megy egy vonat. Ez még BKV busznak is sűrű.

   Ha gondol egyet, és moziba akar menni, mondjuk a Duna Plázába 23 perc 55 másodperc alatt ott vagy. Személyesen mértem le délután 5 órakor és még a sebesség korlátozást is betartottam.

  Váci Március 15-e tér Magyarország egyik legszebb főtere

   Elkészült az M2 autóút Budapest és Vác közötti szakaszának 2×2 sávosra való bővítése. M2-es gyorsforgalmi útnak köszönhetően Vác a legkönnyebben megközelíthető agglomerációs település.

   Vácon 40 sportegyesület működik, amiből a labdarúgók (93-94-es idényben magyar bajnok), a kézilabdázók (2009-2010 évben NB1 3. helyezett ) és ez evezősök is élvonalbeliek

Érdemes eljönni Vácra, de nem csak egy napra, hanem örökre!!