Márna liget

Fedezze fel a Márna liget lakóparkunk kényelmét és biztonságát! Magas színvonalú, modern lakásaink a legmagasabb minőségi követelményeknek felelnek meg, és kényelmes életmódot biztosítanak Önnek és családjának.

Lakáskínálat

1. ütem

Minden lakás értékesítve!

2. ütem

Fszt 1

Alapterület + terasz:75 m2 + 9 m24 szoba
Kert terület:125 m2
Bruttó ár:Értékesítve

Fszt 2

Alapterület + terasz:37 m2 + 12 m21 szoba
Kert terület:60 m2
Bruttó ár:Értékesítve

Fszt 3

Alapterület + terasz:75 m2 + 9 m24 szoba
Kert terület:389 m2
Bruttó ár:Értékesítve

I. em. 1

Alapterület + terasz:75 m2 + 13 m24 szoba
Kert terület:-
Bruttó ár:69 900 000 Ft

I. em. 2

Alapterület + terasz:46 m2 + 9 m22 szoba
Kert terület:-
Bruttó ár:Értékesítve

I. em. 3

Alapterület + terasz:75 m2 + 13 m24 szoba
Kert terület:-
Bruttó ár:Értékesítve

II. em.

Alapterület + terasz:93/130 m2 + 19 m24 szoba
Kert terület:-
Bruttó ár:Értékesítve

Minden lakáshoz tartozik gépkocsi beálló.

Kapcsolat

Megközelíthetőség

Márna Liget kitűnő megközelíthetőséggel rendelkezik, mind a Fővárosból, mind Vácról. Fontos szempont volt, a telek kiválasztásakor, hogy Budapestre ingázók könnyen eljussanak munkahelyükre.

Gépkocsival:

Vác belvárosa 7 perc a 2-es főúton. Budapestre a közeli Sződligeti felhajtón lehet elérni az M2-es gyorsforgalmú utat, és onnét 25 perc alatt a Budapesten lehet lenni.

Hajóval:

A Márna Ligettől séta távolságra található a sződligeti „Titkos” kikötő. Az idilli környezetben található hullámvédett jacht kikötő 140 motorcsónak és 40 horgászcsónak tárolására alkalmas. Ideális kiinduló pontja Dunakanyari kirándulásnak vagy budapesti hajós városnézésnek.

Közösségi közlekedéssel:

Sződliget vasútállomásról csúcsidőben 15 percenként megy vonat a Nyugati pályaudvarra. A menetidő 34 perc. Ez gyorsabb minta Kőbányáról az Astoriához mennénk Budapesten. A váci vonalon közlekedő KISS emeletes motorvonatok kivételes kényelmet biztosítanak az utasoknak. Arról nem is beszélve hogy a kocsikon lévő multifunkciós terek a biciklik és babakocsik szállítását is megkönnyítik.

Kerékpárral:

Márna Liget mellett halad el a Dunakanyar legszebb kerékpár útja. Nemcsak a munkába járóknak, hanem a kirándulóknak és kocogóknak is kitűnő sportolási lehetőséget biztosít. Összefüggő kerékpárúton eljuthatunk Budapestre és északi irányban egészen Verőce, Nagymaros érintésével Szobig.

Műszaki tartalom

Az épület szerkezete

Az épület hagyományos 30-as kerámia tégla főfalakkal, előregyártott födém szerkezetekkel, fa szerkezetű tetővel, hagyományos fedélszékkel, betoncserép héjalással készül. A lakások között a hangszigetelési előírásoknak megfelelő 30-as Silka típusú hanggátló falazat épül.

Hőszigetelés

A fölszinti padlórétegben a aljzatbeton alá 10 cm, az épület külső homlokzatára 12 cm-es EPS polisztirol hőszigetelő rendszert színes műgyantás vakolattal, a tetőszerkezetbe a szarufák közé 25 cm vastag üveg-, vagy ásványgyapot hőszigetelés kerül beépítésre.

Hangszigetelés

Lakásokat elválasztó falak 30 cm vastag Silka hanggátló mészhomok téglából kerülnek megépítésre. A magas lakókomfort egyik meghatározó szempontja a csend és nyugalom. A falazott szerkezetek közül a Silka falazóelemmel készült fal a legjobb hanggátló. A legszigorúbb előírásokat is teljesítik, számított, lakásokban mért eredményekkel bizonyítható, hogy nagy tömegéből adódóan kiválóan hangszigetel.

Nyílászárók

Belső nyílászárók: dekorfóliás fa ajtók. Műanyag erkélyajtók és ablakok (3 rétegű üvegezéssel), nyíló, illetve bukó-nyíló vasalattal, fehér színben. Tető ablakok: Alsó kilincses Velux GZL típúsú fa ablak. Optimalizált 2-rétegű üvegezéssel U=1,3 hőtényezővel.

Konyha

Elektromos berendezések (főzőlap, sütő, egyéb) beszerelési lehetőségéhez a bekötési és csatlakozási pontokat biztosítjuk. Konyhabútor, előszobabútor és az elektromos berendezések a lakás vételárába nem tartoznak bele.

Fürdőszoba és WC felszerelés

Fehér színű Alföldi márkájú fajansz, acryl fürdőkád, Kludi (vagy egyenértékű) csaptelepekkel. A lakások konzolos, hátsókiömlésű, rejtett GEBERIT típusú öblítőtartállyal működő WC-kel vannak felszerelve.

Elektromos berendezések

Lakásonként 1×32 Ampert biztosítunk. Minden lakás külön mérőórával rendelkezik. A lakások villamos felszereltsége megfelel a szabványban előírt igényszintnek. A szobákban dugaszolóaljzat van, fürdőszobában borotva, hajszárító, mosógép csatlakozó, konyhában villanytűzhely fix bekötéssel, konyhai gépeknek dugalj van kiépítve. Minden helységben középlámpa csatlakozást biztosítunk a mennyezeten. Lámpatestek nem kerülnek kiépítésre. Az épületben egy egységes és korszerű gyengeáramú hálózat kerül kiépítésre, amely magában foglalja a kaputelefon, kábel TV, internet hálózatot, valamint a riasztó rendszer kábelezését.

Fűtés, használati hideg-melegvíz ellátás

Az egyik leginkább környezetbarát, biztonságos és energiahatékony fűtési megoldás a hőszivattyú. Alacsony fenntartási költség jellemzi, azaz a hagyományos technológiákhoz képest olcsón működtethető. A felhasznált energia átlagosan 75%-át megújuló energiából nyeri ki. Ez a fűtési mód kimondottan környezetbarát, mivel a környezet folyamatosan újratermelődő energiáját nyeri ki és hasznosítja melegítésre.

A Társasház fűtésére 2db Ariston Nimbus Plus 110 ST NET hősszivattyú lett választva, aminek a névleges fűtési teljesítménye 10,6KW 3 darab 2KW –os fűtőbetéttel kiegészítve, így a maximális fűtési teljesítménye 2×16,6=33,2KW. Az Ariston Nimbus Plus megfelel az A+++ fűtőenergetikai besorolásnak.

A használati melegvizet 100 l-es Electrolux bojler állítja elő.

Felületképzések

Festett fal és födém műanyagbázisú diszperzit fehér festékkel készülnek. Padlóburkolatok: vizes helyiségekben greslap burkolat, lakóterekben laminált parketta, választható bruttó 4500 Ft/m2 erejéig, azon felül a költségek a vevőt terhelik. A vizes helyiségekben a falburkolatok 1,30m magasságig csempeburkolat készül, választható bruttó 4500 Ft/m2 erejéig, azon felül a költségek a vevőt terhelik.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Lépjen kapcsolatba velünk az alábbi elérhetőségeinken, vagy a kapcsolati űrlap kitöltésével. Kollégáink segítenek megtalálni az önnek legmegfelelőbb megoldást elképzeléseinek megvalósítására.

Csendesrét Kft.

Telefon: +36 (20) 286 89 87
E-mail: ertekesites@csendesret.hu

Pacsay Miklós

Értékesítési Vezető