Megközelithetőség

Amikor a leendő lakópark helyét kiválasztottam a legfontosabb szempont a helyszín jó megközelíthetősége volt, mind azoknak akik naponta járnak Budapestre, mind azoknak akiknek Vácra kell naponta többször bemenni. Azt hiszem sikerült megtalálnom ezt az ideális helyet a belváros és az M2-es autóút között a Külső Rádi úttól 150 méterre.

Gépkocsival:
Vác belvárosa 5 perc. A legközelebbi bolt, óvoda, iskola 3 percre van. Az M2-es közelsége miatt Budapest központi helye, mint például az Andrássy út 25 percnyire van. Összehasonlítás képen 25 perc alatt juthatsz el a Moszkva tértől (most már Széll Kálmán tér) Pestre a Deák térre vagy az Örs Vezér tértől az Astoriáig.

Tömegközlekedéssel:
A lakóparktól séta távolságra van a Vác Contitech Hungária buszmegálló ahonnan 10-15 percenként mennek buszok a belvárosba, ami 8 perc távolságra van. (8 percre van metróval a Blaha Lujza tér és a Deák tér mozgólépcsőzést is beszámítva)

Volán menetrend

Ha Budapestre akarsz menni a lakópark közvetlen szomszédságában van a Vác-Alsóváros vasútállomás, ahonnan csúcsidőben 10 percenként indul vonat a Nyugatiba, 31 perces menetidővel. (Budapesten 31 perc alatt metróval a Moszkva tértől az Örs Vezér térig jutsz el.)

MÁV menetrend

Térkép