Lakáskínálatunk

Ikerház – februári átadással

Kerti party, kutyus, csúszda, hinta, medence ez mind elfér a kertben. Már most fogalja le a 2022. februári átadású nagy kertes nettó 118 m2-es ikerházunkat. Az ikerháza lakásainkhoz 120 vagy 233m2-es sajáthasználatú kert rész és kocsibeálló tartozik. A lakás tágas amerikai konyhás nappaliból, négy hálószobából, két fürdőszobából, és tárolóból áll.  Gyerekek, barátok, kutya itt mindenki elfér.

A lakások ára 118m2-es kerttel 69,9 millió Ft és 233m2-es kerttel 72,9 millió Ft.

A helyszínen több mint 120 eladott lakás megtekinthető referenciaként.

Legjobb ár–minőség arány

Csendesréti lakópark középső sorházi lakását azoknak terveztük, akiknek fontos a jó minőség mellett az alacsony rezsi. A lakás garantáltan energiatakarékos. A tél folyamán fűtés nélkül a hőmérséklet nem csökkent 17 fok alá.  Ehhez a társasházi lakáshoz egy déli fekvésű nagy terasz, és 50m2-es kizárólagos használatú kertrész tartozik és kocsibeálló. A kertkapcsolatos lakás földszintjén előszoba, konyha és egy tágas világos nappali található, az emeleten két panorámás hálószobát és napos fürdőszobát terveztünk.

A társasházi lakás ára 49,9 millió Ft.

Minden lakásunkra felvehető a Zöld Hitel.

Amerikai konyhás nappali három hálószobával, szuper nagy kerttel – az építkezés hamarosan indul

A négy szobás lakásunk nettó 98m2 alapterületű. 5m2-es déli fekvésű terasz és 400m2-es kertrész tartozik a lakáshoz. A földszinten tágas nappali, amerikai konyha, WC, előszoba és 2 tároló található, az emeleten napos fürdőszoba és három panorámás hálószoba van. Ennek a lakásnak a rezsije különlegesen alacsony mivel 12 cm szigeteléssel és kondenzációs kazánnal van felszerelve.

A társasházi lakás ára: hamarosan

Sorházi lakás kocsibeállóval

3 lakásos sorházunk átadása 2022 júniusában lesz, de már most 10%-os foglalóval leköthetők. A lakás földszintjén tágas nappali, konyha, WC, előszoba és tároló található, az emeleten napos fürdőszoba és két panorámás hálószoba van. A lakáshoz kocsibeálló és saját használatú kertrész tartozik.

Szélső lakások ára: 52,9 millió Ft

Minden lakásunkra CSOK 10+15 támogatás igényelhető és Zöld Hitel felvehető