Lakáskínálatunk

Amerikai konyhás nappali három hálószobával - augusztusi átadással

A négyszobás lakásunk bruttó 98m2 alapterületű. 5m2-es keleti fekvésű terasz és 70m2-es kertrész tartozik a lakáshoz. A földszinten tágas nappali, amerikai konyha, WC, előszoba és 2 tároló található, az emeleten napos fürdőszoba és három panorámás hálószoba van. Ennek a lakásnak a rezsije különlegesen alacsony mivel 12 cm szigeteléssel és kondenzációs kazánnal van felszerelve.

A társasházi lakás ára: 45,9 millió Ft

A helyszínen több mint 100 átadott lakás szolgál referenciaként.

Legjobb ár–minőség arány

Csendesréti lakópark középső sorházi lakását azoknak terveztük, akiknek fontos a jó minőség mellett az alacsony rezsi. A lakás garantáltan energiatakarékos a tél folyamán fűtés nélkül a hőmérséklet nem csökkent 17 fok alá.  Ehhez a társasházi lakáshoz egy déli fekvésű nagy terasz, és 70m2-es kizárólagos használatú kertrész tartozik. A kertkapcsolatos lakás földszintjén előszoba, konyha és egy tágas világos nappali található, az emeleten két panorámás hálószobát és napos fürdőszobát terveztünk.

A társasházi lakás ára 39,9 millió Ft.

Helyszíni bemutató lakásunk referenciaként megtekinthető.

Négy szoba – nagy kerttel

Kerti party, kutyus, csuszda-hinta, medence ez mind elfér a kertben. Már most foglalja le a 2020 júliusi átadású nagy kertes 98 m2-es lakásainkat. Ezekhez a lakásainkhoz 100-230m2-es sajáthasználatú kertrész és kocsibeálló tartozik. A 98 m2-es lakás tágas amerikai konyhás nappaliból, három hálószobából, fürdőszobából, külön WC és két tárolóból áll.  Gyerekek, barátok, kutya itt mindenki elfér. A ​lakások ára:

A lakások ára
100m2-es kerttel 48,9 millió Ft
230m2-es kerttel 51,9 millió Ft

Befektetésnek is kiválóan alkalmas, könnyen, jó áron bérbe adható

Sorházi lakások kocsibeállóval

3 lakásos sorházunk átadása 2021 tavasz lesz, de már most 10%-os foglalóval leköthetők. A lakás földszintjén tágas nappali, konyha, WC, előszoba és tároló található, az emeleten napos fürdőszoba és két panorámás hálószoba van. A lakáshoz kocsibeálló és saját használatú kertrész tartozik.

A középső lakás ára: 39,9 millió Ft

Minden lakásunkra CSOK 10+15 támogatás igényelhető.