Sorházak / Ikerházak

 1. 80 m2 nappali+három hálószoba CSOK 10+10 igénybevehető - 33,9millió Ft
 2. Megfizethető energiahtékonyságl- 27,9 millió Ft-tól
 3. Családi ház - bevezető áron- 45,9 millió Ft
 4. Legjobbár- akár önerő nélkül - 27,9 millió Ft-tól

lakópark otthon

10%-os fogalaló, 10+10 CSOK

A 20. sorház építését kezdtük el a Csendesréti Lakókertben. A lakás átadása 2019. márciusában lesz, de már most 10%-os foglalóval leköthető

A lakás minőségi építőanyagokból, energia takarékos megoldásokkal ( 10 cm-es hőszigetelés,  kondenzációs kazán ) épül. Minden lakáshoz saját használatú kert  és kocsi beálló tartozik. A kert kiosztása itt látható.

A 80 m2 tágas sorházi lakás a földszintjén tágas déli fekvésű nappali, konyha, előszoba, két tároló és WC, az emeleten pedig három panorámás hálószoba és fürdőszoba található.

A lakásokat úgy terveztük, hogy ne legyen közös költség, minden lakásban egyéni mérők vannak felszerelve. Könnyen megközelíthető Budapestről ( 23 perc autóval, fél óra vonattal ).

A társasházi lakás ára: 33,9-35,9 millió Ft - a kizárolagos használatú kert függvényéban

Helyszíni bemutató lakásunk referenciaként megtekinthető.

Alaprajzok, Látványtervek

 

lakópark sorház 3 lakásos

Megfizethető energiahatékonyság

A Zab utca 9. szám alatti  társasház mind három lakása 65 m2-es, csak a tájolásban és a kert nagyságában térnek el egymástól.  Ezeket a lakásokat azoknak ajánljuk akiknek nemcsak az alacsony vásárlási ár, hanem a folyamatosan alacsony rezsi költség is fontos. A lakások földszintjén tágas nappali, konyha, WC, előszoba és tároló található, az emeleten napos fürdőszoba és két panorámás hálószoba van. A kizárólagos használatú kertek méretei: 50m2, 135m2 és 180m2.  A kert kiosztása itt található

 

A sorházi lakás ára: 27,9-29,9 millió Ft a kert nagyságától függően

Alaprajzokfényképek

 

lakópark családiház

Családi ház - bevezető áron

Ha egész életében arról álmodott, hogy családi ház tulajdonosa legyen, most megtalálta a  lehetőséget. A Csendesrét családi házaihoz most 45,9 millió Ft-os bevezető áron juthat hozzá. A már megépült első családi ház után két típus tervet dolgoztunk ki, amely közül választhat. A 100m2-es családi ház tágas amerikai konyhás nappaliból, három hálószobából, fürdőszobából, külön WC és tárolóból áll.  Gyerekek, barátok, kutya itt mindenki elfér.A telek mérete 633m2. 10%-os foglalóval leköthető. Kivitelezési idő 5 hónap.

A családi ház bevezető ára: 45,9 millió Ft CSOK 10+10 igénybevehető

1 alaprajzok és látványtervek, 2 alaprajz és látványtervekFényképek

 

lakópark 4 lakásos ház

A legjobb ár - akár önerő nélkül

A Zab utca 1. számú négylakásos sorház lakásai 65m2-esek. A lakás földszintjén tágas nappali, konyha, WC, előszoba és tároló található, az emeleten napos fürdőszoba és két panorámás hálószoba van. Minden lakáshoz kocsibeálló és saját használatú kert rész tartozik. kert kiosztása itt található. Minden lakásunk egyéni energia takarékos kondenzáziós gázkazánnal van felszerelve. Sorházi lakásainkat úgy alakítottuk ki, hogy minden lakáshoz külön mérő órák tartoznak és így nincs közös költség.

A lakások ára: 27,9-29,9 millió Ft CSOK 10+10 igénybevehető

Alaprajzokfényképek

 

Műszaki leírás

 • Alapozás:
  Vasbeton sávalap készül.
 • Határoló falak:
  30-as kézi falazóblokkból készülnek 10 cm-es Dryvit hőszigetelő rendszerrel, (gördülőszemcsés vakolat ). A színek alapban világos, pasztellszínek. A Dryvit hőszigetelő rendszer kiválasztásánál, azt a fontos szempontot tartottuk szem előtt, hogy rendkívüli mértékben csökkenti a fűtési költségeinket. A fűtési energiatakarékosság pénzspórolási lehetőséget rejt a háztartások számára. A polisztirollapos hőszigetelés alkalmazásával a falazat hőszigetelő képessége 40-70 %-kal nőhet, ami fűtésszámlánkra igencsak kihat. Ehhez kapcsolódóan fontos szempont, hogy óvjuk környezetünket, amit ugyancsak segít a polisztirollapos rendszer, hiszen ha kevesebbet kell fűteni a jó hőszigetelés miatt, csökken a füstgáz kibocsátás. Ez a folyamat egy épületnél sem elenyésző, de gondoljunk csak bele globális méretekben.
 • Födém:
 • Előre gyártott vasbeton e-gerenda födém béléstesttel, vasalt felbetonnal vagy Porotherm födém.
 • Áthidalók:
  POROTHERM áthidalók 3 sor kisméretű tégla ráfalazással.
 • Válaszfalak:
  10-es válaszfallapokból készülnek, javított mészvakolattal.
 • Lépcső:
  Monolit vasbeton szerkezet, kőlap burkolattal.
 • Fedélszerkezet:
  Hagyományos fa fedélszerkezet szarufákkal, talpszelemenekkel, taréjszelemennel, taréjfogópárral.
 • Külső nyílászárók:
  Német import alapanyagú 5 kamrás ablakrendszer hőhídmentes, színtartó, UV védett, ütésálló, magas hő és hangszigetelésű (R=33dB) profilból. A profil alapszíne fehér (RAL9016). A nyílászárók tokprofiljába horganyzott zártszelvény merevítést, a szárnyprofilba idomacélt rögzítenek csavarozással. Alapkivitelben fokozottan hőszigetelt 4LOW-E-16-4 FLOAT +Argon üveg, k=1,0 W/m2k
 • Belső festés:
  A falakon: kétszeri glettelés, kétszeri diszperziós fehér festés. A mennyezeten: háromszori glettelés, kétszeri diszperziós fehér festés.
 • Szaniterek:
  A szaniter berendezési tárgyak ALFÖLDI, vagy azonos műszaki színvonalú félporcelán berendezések falra szerelt mosdók és kézmosók, egykaros csaptelepekkel, földre ültetett wc csésze, falon kívüli alsó műanyagtartállyal. Kádak tervrajzon feltüntetett forma szerint.
  Padlóösszefolyó nem kerül kialakításra.
 • Burkolatok:
  Az alaprajzon megjelöltek szerint kerülnek elhelyezésre.
  Hidegburkolat a beruházóval kapcsolatban álló szaküzletben bruttó 2000 Ft-ig választható! A vizes helyiségekben mennyezetig csempeburkolat készül. A pozitív sarkokon élvédő, a negatív sarkokon színazonos, a szaniterek köré fehér színű szaniter szilikon kerül.
  A melegburkolatok 2000 Ft/nm-ig a megrendelő által kiválasztva a felkínált minták alapján.
 • Központi fűtésszerelés:
 • A fűtés és a használati melegvíz ellátását Baxi vagy Immergas új fejlesztésű, zárt égésterű, alumínium és öntöttvas kombinácójú un. bimetáll hőcserélővel és premix égővel rendelkező gázüzemű kondenzációs kazán biztosítja. A kondenzációs gázkazánok teljes mértékben hasznosítják a befektetett hőenergiát az égéstermék maximális lehűtésével, és így olyan magas hatásfokkal működnek, amelyet a hagyományos gáz-fűtőkészülékekkel lehetetlen elérni. A kedvező energia felhasználás elsősorban gázenergia megtakarítást eredményez, maximális környezetvédelem mellett

A padlóban, illetve az oldalfalban vezetett, védőcsővel ellátott műanyag csöves rendszer kerül kialakításra. Anyaga HENCO 5 rétegű csővel és presses idomokkal. A hőleadók a fürdőszobákban törülköző szárítós radiátorok, valamint visszatérő ágba kötött padlófűtés. A szobákba, nappaliba és egyéb helyiségekbe Dunafer acéllemez lapradiátorok kerülnek. A cirkó, illetve falikazán szakszerviz által beüzemelve!

 • Víz- és szennyvízelvezetés:
  Vízóraakna készül, vízóra elhelyezéssel. Az akna mellett 1 db kerticsap kiállás kerül kiépítésre, téli fagytalanítóval. Az esővíz elvezetés kerten belüli szikkasztással lesz kialakítva.
  Szennyvízelvezetés közcsatornába kötve.
 • Villany:
  A lakásonkénti elektromos teljesítmény 1*32A. Az elektromos szerelvények PRODAX Classic fehér színű, vagy azonos műszaki színvonalú termékek.
  A lakásokban riasztórendszer részére védőcsövezés és vezetékelés készül el.
 • Internet hálózat vezetékezése:
  Csillagpontos UTP KAT 5 4x2x6/10 vezetékkel történik
 • Kaputelefon: előkészítés