Sorházak

  1. 80m2 nappali+három hálószoba akár önerő nélkül is - 34,9millió Ft
  2. Megfizethető energiahtékonyságl- 30,9 millió Ft-tól
  3. Négy szoba nagy kerttel- 39,9 millió Ft-tól
  4. Sorházi lakás kocsibeállóval 180m2-es kerttel - 31,9 millió Ft-tól

lakópark otthon

Akár önerő nélkül is!

Azonnal költözhető. Önerő nélkül is megvásárolható 80m2-es lakás.

A lakás minőségi építőanyagokból, energia takarékos megoldásokkal ( 12 cm-es hőszigetelés,  kondenzációs kazán ) épül. Ehhez a lakáshoz 50m2-es saját kert rész tartozik. A kert kiosztása itt látható.

A 80 m2 tágas sorházi lakás a földszintjén tágas déli fekvésű nappali, konyha, előszoba, két tároló és WC, az emeleten pedig három panorámás hálószoba és fürdőszoba található.

A lakásokat úgy terveztük, hogy ne legyen közös költség, minden lakásban egyéni mérők vannak felszerelve. Könnyen megközelíthető Budapestről ( 23 perc autóval, fél óra vonattal ).

A társasházi lakás ára: 34,9 millió Ft 

Helyszíni bemutató lakásunk referenciaként megtekinthető.

Alaprajzok, fényképek

 

lakópark sorház 3 lakásos

Megfizethető energiahatékonyság

A Zab utca 9. szám alatti  társasház mind három lakása 65 m2-es, csak a tájolásban és a kert nagyságában térnek el egymástól.  Ezeket a lakásokat azoknak ajánljuk akiknek nemcsak az alacsony vásárlási ár, hanem a folyamatosan alacsony rezsi költség is fontos. A lakások földszintjén tágas nappali, konyha, WC, előszoba és tároló található, az emeleten napos fürdőszoba és két panorámás hálószoba van. A kizárólagos használatú kertek méretei: 50m2, 125m2 és 230m2.  A kert kiosztása itt található

 

A sorházi lakás ára: 30,9-34,9 millió Ft a kert nagyságától függően.

Alaprajzokfényképek

 

lakópark családiház

Négy szoba nagy kerttel

Kerti party, kutyus, csuszda-hinta, medence mind elfér a kertben. Már most foglaja le a novemberi átadású nagy kertes 80m2-es lakásainkat.Ezekhez a lakásainkhoz 100-230m2-es sajáthasználatú kert rész és kocsibeálló tartozik. A 80m2-es lakás tágas amerikai konyhás nappaliból, három hálószobából, fürdőszobából, külön WC és két tárolóból áll.  Gyerekek, barátok, kutya itt mindenki elfér.

A lakások ára: 100m2-es kerttel 39,9 millió Ft, 230m2-es kerttel 41,9 millió Ft

Alaprajz, Fényképek

 

lakópark 4 lakásos ház

Sorházi lakás kocsibeállóval 

A Rozs utca 1. számú négylakásos sorház lakásai 66m2-esek. A lakás földszintjén tágas nappali, konyha, WC, előszoba és tároló található, az emeleten napos fürdőszoba és két panorámás hálószoba van. Minden lakáshoz kocsibeálló és saját használatú kert rész tartozik. kert kiosztása itt található. Minden lakásunk egyéni energia takarékos kondenzáziós gázkazánnal van felszerelve. Sorházi lakásainkat úgy alakítottuk ki, hogy minden lakáshoz külön mérő órák tartoznak és így nincs közös költség.

A lakások ára: 31,9-36,4 millió Ft CSOK 10+15 igénybevehető

Alaprajzokfényképek